Anti dDOS and de beheerde Firewall bescherming.

Onze anti-dDOS-service zijn van hoge kwaliteit en de software heeft detectie- en mitigatietijd van minder dan 5 seconden voor elke vorm van aanval. Dit zorgt ervoor dat u zorgeloos gebruik kunt maken van het internet. Het volgen van al onze externe verbindingen met deze geavanceerde software zal een bekende aanval nog sneller herkennen en de software kan zich zelfs aanpassen aan aanvallen die nog niet bekend zijn.

Voor klanten met een hoog risico bieden wij tevens de beste bescherming van het kernnetwerk naar het klantennetwerk met onze beheerde firewalloplossing. De anti-dDOS in combinatie met de beheerde firewalloplossing zorgen voor de optimale bescherming van uw netwerk.

We hebben vier soorten beveiliging van uw netwerk / applicatie gehost binnen ons netwerk.

 Beperking van de toegang tot poorten van de core routers.

Bescherming tegen elk type dDOS aanval.

Firewall bescherming met IDS / IPS, ingeschakeld indien nodig.

Advies en ondersteuning bij het beperken van toegang tot uw netwerk / applicatie.

Ons platform is ontwikkeld in samenwerking met verschillende ‘partner scrubbing centers’. Deze ‘centers’ komen in actie in geval van een dDOS-aanval. Het IP-verkeer neemt dan een omleiding naar een center, zodat het verkeer wordt gefilterd en schoongemaakt. De software zal automatisch het beste centrum kiezen voor de aanval (in termen van volume). Wanneer het verkeer door een scrubbing center is gegaan, zal alleen het legitieme verkeer worden doorgelaten.

De firewall-service kan naar uw wensen worden geconfigureerd en beide services worden 24 uur per dag gecontroleerd. Als u meer informatie over deze service nodig hebt, kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling: sales@wd6.net